Mehdi Massage

Tider, priser mm.

Det finns möjlighet att övernatta. Om flera behandlingar behövs under flera dagar i sträck så kan man bo hos oss under en längre tid också.

En behandling tar två timmar. Då ingår allt. Alla fyra massagetyper (zonterapi, akupressur, helkroppsmassage, energiförmedling) och vid behov kostråd. Efter första besöket får du en skriven diagnos och övningsblad. På övningsbladen finns teckningar med olika övningar som du kan göra själv hemma för att förbättra din hälsa. Alla får det hemskickat några dagar efter den första behandlingen.
Priset är 1200 kr.

Om man behöver flera behandlingar än sex gånger under ett halvår, räknat från den första behandlingen, bjuder jag på den sjunde behandlingen. Så inom ett halvår är var sjunde behandling gratis.

Jag masserar även barn över åtta år. På grund av att barnen då är mycket mindre än vuxna kan behandlingen ta kortare tid. För yngre barn kan det räcka med en timme. Om en timme räcker så kostar behandlingen bara 600 kronor.

Att göra en riktig massage för en vuxen där alla kroppsdelar blir masserade tar två timmar. Det är både undersökning och läkande massage samtidigt. När man går hem från mig efter massagen så är man friskare än när man kom två timmar tidigare. Dessutom får man instruktioner om vad man kan göra själv. Massagen jag gör är mycket effektiv.

Jag kan även erbjuda bara en timmes zonterapi på händer och fötter för 600 kr.

Vill du ge bort en behandling som present? Det finns presentkort som du kan köpa med valfri summa.

Kontantbetalning eller Swish. Jag tar inte kort.

Jag gör även hembesök. Både inom Visby, Vibble och till andra orter. Massagen kostar lika mycket men jag tar betalt även för mina reseutlägg. Om ni är flera på samma ort så kan ni dela på summan. Om jag reser utanför Gotland vill jag helst massera flera människor på samma ort. Under en dag kan jag massera minst tre och högst fem personer.

Jag säljer inga varor utan står fri från kommersiella intressen. Jag blandar själv massageoljan av ekologisk basolja och eteriska oljor.