Mehdi Massage

Om mig

Beatrix Frid, Mehdi Massage

Jag var ett sjukligt barn och började massera mig själv när jag var tolv år gammal. Jag blev en frisk vuxen trots alla prognoser från läkarna. Jag gjorde mig frisk från min genetiska sjukdom psoriasis artrit. Jag har läst många böcker om olika massage och började massera andra människor också med framgång.

I huvudsak är jag självlärd. Jag har diplom från Reiki I och Reiki II och snart ska jag ta den tredje kursen. Min lärare är Jessica Gröger. Med varje ny patient lär jag mig någonting nytt. Varje patient är en unik person. Därför anpassar jag varje behandling till den enskilda personens särskilda behov. I flera år masserade jag människor gratis, vid sidan om mitt vanliga jobb. Att jag gjorde det gratis var faktiskt svårt för många. Folk vill betala för det de får.

Jag har lärt mig av böcker och av erfarenhet. Att ställa diagnos genom att känna energin har jag lärt mig av en mycket känd ungersk naturläkare, Lajos Atya i Adony. Min indiska pappa Krishna Kumar Bhatia och min lillasyster Őzse Gabriella är också massörer (de bor i Ungern) och vi brukar prata med varandra om våra erfarenheter och frågar om råd. Alla tre använder vi olika massagestilar.