Mehdi Massage

Funkar det?

Kroppen har en fantastisk läkningsförmåga. Vi kan medvetet hjälpa den. Jag hjälper med att rätta till kroppens dåliga funktion och leder organen och själen på rätt väg. Målet är att kunna läka och uppnå hälsa.

Jag kan berätta om vad som faktiskt har hänt med några patienter, så kan du dra dina egna slutsatser:

A är en medelålders man med en ärftlig förlamande sjukdom som bröt ut när han var ca. femtio år gammal. Hans vänstra sida började bli allt mer förlamad. Jag behandlade honom en gång i veckan i flera månader. Hans tillstånd förbättrades och han fick känseln tillbaka i sin vänstra sida. Han kunde till och med klättra upp i träd!

B är en ung kvinna på ca. tjugofem år. När hon kom till mig var hon i väldigt dåligt skick både kroppsligt och själsligt. Hennes organ fungerade inte bra och var som hos en gammal människa. Hennes tillstånd var skrämmande även för mig. Hon fick en tretimmars behandling, för det räckte inte med två timmar. Hon fick kostråd och råd om övningar. Hon åkte på semester till en annan kontinent och var borta i flera veckor, men skrev ett par sms till mig under tiden och frågade om råd. Efter sex veckor kom hon på återbesök. Skillnaden var överraskande bra. Hon hade återfått sin ungdom, hennes organ var tillräckligt bra och hon mådde bra. Hon behövde inga flera behandlingar, men kunde ta hand om sin hälsa själv.

C är en tjugoårig kille som blev skadad under militärtjänsten. Hans hälkuddar (”hälens trampdyna”) lossnade inuti hälarna och han kunde inte gå, bara på tå. Varken läkarna eller olika andra massagebehandlingar hjälpte. Enligt läkarna fanns ingen hjälp för honom, han var handikappad. Han bodde hos oss i ca. tre månader och fick behandling av mig varje dag. I början två gånger om dagen, senare en gång om dagen. Han är helt återställd.

D är en ca sextio år gammal man med en svår njursjukdom. Enligt läkarna behövde han njurtransplantation för njurarna var nere på några få procents funktion. Han bodde hos oss dagar i följd i flera veckor, men åkte hem och gjorde sjukhusbesök med dialys under flera dagar däremellan. Han fick massagebehandling av mig varje morgon när han bodde hos oss. På eftermiddagarna fick han en energibehandling för att stärka njurarnas läkningsförmåga. Hans syn blev bättre redan efter två behandlingar och han blev mycket mer elastisk i kroppen. Han ville bli frisk väldigt fort för han skulle iväg på ett utlandsjobb. Efter ca två månaders pendlande mellan min behandling och sjukhusets undersökningar och dialys åkte han utomlands i väntan på planerad njurtransplantation. Han fullföljde alltså inte behandlingen utan avbröt när han var på gränsen till att kanske kunna klara sig utan flera behandlingar. Ett halvår senare ringde han från utlandet och berättade att han inte längre behöver dialys eftersom hans njurar nu åter klarar sitt jobb tillräckligt.

E är en femtioårig kvinna med fibromyalgi. Hon hade handikappande svåra smärtor i kroppen, var stel i lederna och hade stora giftsamlingar i fettvävnad i armar och lår. Efter den första behandlingen såg hon flera år yngre ut och mådde bättre. Hon gjorde övningarna som jag föreskrivit varje dag. Efter tre veckor, när det var dags för den andra behandlingen, var hon mycket vigare, hade mindre ont, kunde lyfta armarna och giftsamlingarna hade minskat märkbart.

F är en medelålders kvinna. Hon hade problem med hörseln på vänster öra, mycket stel rygg och nacke och några andra kroppsliga problem. Hennes hörsel blev bra redan efter första behandlingen och ryggen mer elastisk.

G är en tonårskille. Han stammade, var mycket nervös och spänd. Både kroppen och tankeförmågan var stela och spända. När jag masserade honom andra gången märkte jag en slående skillnad jämfört med första gången. Han var avslappnad, stammade inte, var mycket mognare i sitt sätt att prata, han var en ung man nu. Han gjorde övningarna som jag föreskrivit och blev på två veckors tid mycket mer elastisk i kroppen.

H är en kvinna i tjugoårsåldern. Hon hade många skador efter flera års misshandel. Skador i hörseln och hjärnan och i magens organ. Efter tre behandlingar försvann hörselskadan och även den ständiga smärtan från huvudet på samma sida. Hon har nu mindre ont även i bukorganen och de fungerar bättre. Hon behöver fortfarande flera behandlingar.

I är en man på tjugoårsåldern. Han hade en förlamande sjukdom som började i tonåren. Han hade svårt att gå och släpade med foten för han kunde bara svänga fram sitt vänstra ben genom att ”slunga” med höften. Jag masserade honom varje morgon under en veckas tid. Under en behandling efter ett par dagar fick han kontakt mellan foten och hjärnan. Han gjorde övningarna varje dag och lärde sig att gå på nytt. Det här tog en vecka av intensiv behandling och övningar.

J är en medelålders kvinna som blev misshandlad gång på gång för många år sedan. Hon hade många skador, bland annat ”hängde” höger skulderblad och stod ut på ett onormalt sätt. Hon hade mycket ont i axeln. Hon hade haft den här skadan i tio år. En behandling och att hon gjorde övningarna hjälpte så mycket att till nästa behandling, en månad senare, hade skulderbladet nästan helt återtagit sitt rätta ställe.